Halloweensitsit / Halloween Sits


Tapahtuman tiedot

  • Date:
  • Kategoriat:

Mikä olisi paras tapa juhlia lähestyvää halloweenia? No tietenkin osallistumalla UDK:n Halloween-teemaisille sitseille! Tänä vuonna halloweensitsit järjestetään 2.11. Domus-klubilla ja teemana on Good Guys Gone Bad! Teeman ideana on siis pukeutua joksikin tunnetun tarinan, sadun, elokuvan, jne. hyvikseksi tai sankariksi, joka on siirtynyt pahan puolelle. Asuesimerkkejä voivat siis tässä tapauksessa olla pahikseksi muuttunut Lumikki, sitheihin liittynyt Luke Skywalker tai pimeään taikuuteen kääntynyt Harry Potter. Asuvalintoja on siis useita, mutta pääsääntönä on, että esitettävä hahmo on ollut alun perin hyvis.

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 22.10. klo 12 osoitteessa https://goo.gl/forms/xSQMHbjbvxS8j0tY2 .Sitsit maksavat 10 euroa ja hintaan sisältyy juomat ja ruuat. Omia juomia voi ottaa myös mukaan. 

MITÄ: Halloweensitsit
MISSÄ: Domus-klubi (Pellervonkatu 8/Väinämöisenkatu 11)
MILLOIN: 2.11. klo 18 alkaen
TEEMA: Good Guys Gone Bad!
MITÄ MAKSAA: 10e
ILMOITTAUTUMINEN: 22.10. klo 12 alkaen osoitteessa: https://goo.gl/forms/xSQMHbjbvxS8j0tY2

Yhteyshenkilö: Pauliina Baltzar (0453409933)

 

★★★

 

What would be the best way to celebrate All Hallows’ Eve? To participate in UDK’s Halloween Sits of courseThis year Halloween Sits are held at Domus-klubi on November 2nd and thetheme will be Good Guys Gone Bad! The idea of the theme is to dress up as a well-known good character from a story, a fairy tale, a movie etc. who has turned evil. Costume examplesare Snow White who has become a villain, Luke Skywalker who has joined the Sith or Harry Potter who has turned into a dark wizard. There are many costume possibilities, but the main rule is that the character is originally a hero or a good guy.

Enrolment starts on Monday 22.10. at 12pm. and the address is https://goo.gl/forms/xSQMHbjbvxS8j0tY2 . Sits cost 10 euros and the price includes beverages and food. You can alsobring your own drinks. 

WHAT: Halloween Sits!
WHERE: Domus-klubi (Pellervonkatu 8/Väinämöisenkatu 11)
WHEN: 2.11 at 6pm
THEME: Good Guys Gone Bad!
COST: 10e
ENROLMENT STARTS: 22.10. at 12pm, addresshttps://goo.gl/forms/xSQMHbjbvxS8j0tY2

Contact: Pauliina Baltzar (0453409933)