Linkedin-koulutus with Kumula


Tapahtuman tiedot

  • Date:
  • Kategoriat:

L”inkedIn-profiili kuntoon!

Etkö ole vielä luonut LinkedIn-profiilia? Tai tarvitseeko oma profiilisi viilausta? Miten LinkedIniä voi hyödyntää työnhaussa ja miten parannat omaa löydettävyyttäsi? Mitä muuta hyötyä LinkedInistä on? UDK:n ja Kumulan yhteistyössä järjestämä LinkedIn-iltapäivä vastaa kysymyksiisi!

Tervetuloa mukaan LinkedIn-koulutukseen maanantaina 12.3.2018 klo 16!
Koulutus järjestetään Pinni B:n Olohuoneessa, tilassa Pinni B 1029-30. Koulutus on avoin kaikille LinkedInistä kiinnostuneille!

Koulutuksessa tarkastelemme LinkedIn-profiilin rakentamista ja optimointia lukijan näkökulmasta. Lisäksi annamme vinkkejä työnhakuun LinkedIniä käyttäen sekä oman profiilin löydettävyyteen työnantajan näkökulmasta. Annamme myös työkaluja siihen, miten parantaa postauksien näkyvyyttä. Kouluttajana toimii Kuntien Asiantuntijat ry – Kumulan palvelu- ja koulutussuunnittelija Meeri Väänänen.

Ota koulutukseen mukaan oma läppäri ja luo LinkedIn-profiili valmiiksi jo ennen tapahtumaa osoitteessa http://www.linkedin.com/. Näin saat koulutuksen vinkit käyttöösi jo koulutuksen aikana ja saat eniten käytännön hyötyä oman profiilisi kannalta.

Voit tulla paikalle toki myös kuunteluoppilaaksi.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä voit kysyä suoraan Meeriltä: meeri.vaananen@kumula.fi / 040 1599 397 / tai UDK:n yhteistyövastaavalta: mattila.roope.v@student.uta.fi / 050 3579854″

Lisätietoa tapahtuman Facebook-sivulta.