Asiasana uudistui

Asiasanan tilaajat ovat ehkä jo huomanneet, että perinteikäs ainejärjestölehtemme uudistui uuden tiimin myötä. Näkyvin muutos lienee lehden koko, joka palasi A4-koosta jälleen A5-kokoiseksi. Dramaattisin muutos on kuitenkin tekstaripalsta, jonne ”tekstarit” lähetetään UDK:n nettisivujen kautta. Palstan anteja pääsee tutkailemaan jo ilmestyneestä vuoden ensimmäisestä lehdestä, ja seuraavan annoksen hulluutta saamme kevään lehdessä.

Vuoden toinen Asiasana on fuksinumero ja se on tarkoitus lähettää uusille fukseille infopaketin mukana. Nyt onkin oiva aika lähettää uusille fukseille vinkkejä, tai muuten vaan jättää lähtemätön vaikutus ainejärjestöstämme anonyymien tekstarien muodossa. Myös tulevat fuksit voivat lähettää esimerkiksi pääsykoefiiliksiä tekstaripalstalle, sillä tekstarien lähettämistä ei ole rajattu vain ainejärjestön jäsenille.

Ei muuta kuin tekstailemaan!

Asiasanan voit tilata itsellesi huokeaan 17€ vuosihintaan, tai opiskelijana hintaan 9€. Vuositilaus sisältää neljä lehteä, ja se tehdään omalla lomakkeellaan.

fiSuomi