Toiminta

UDKn ympärillä sattuu ja tapahtuu lukukausien aikana. Tapahtumat ovat avoimia kaikille yhdistyksen jäsenille ja tulevista tapahtumista tiedotetaan sekä tapahtumakalenterissa, UDK-listalla että UDKn Telegramin tapahtumatiedoituksessa. Vakio-ohjelmistoon kuuluvat mm. viikottaiset kahvihetket.

UDKn ajankohtaiset asiat saavuttavat sinut Instagramista @udkry, Telegramin tiedotusryhmissä sekä UDK-listalla.

Tuutorit toimivat erityisen aktiivisesti syyslukukausina ja auttavat uusia informaatiotutkimuksen, mediatutkimuksen ja pelitutkimuksen opiskelijoita sopeutumaan uuteen ja jännittävään elämäntilanteeseensa.

UDK julkaisee myös omaa ainejärjestölehteä, Asiasanaa. Asiasana julkaisee juttuja nettisivujen Asiasana-osioon ja muunlaista sisältöä muun muassa Instagramissa @asiasanalehti

UDKn hallitus kokoustaa pääsääntöisesti kerran kuukaudessa. Kokouksissa pohditaan sekä menneitä että tulevia haasteita ja ne ovat avoimia kaikille UDKn jäsenille.

Myös opiskeluajan jälkeen UDKn alumnitoiminta pitää sinut yhteydessä entisiin opiskelukavereihin sekä järjestää erilaisia tapahtumia missä voi muistella vanhoja tai ylläpitää opiskeluaikana luotuja verkostoja.

fiSuomi