Toimariksi

Kiinnostaako hallitustoiminta, mutta et ole aivan varma mihin pestiin haluaisit ryhtyä? Onko sinulla hyviä juttuideoita Asiasanaan? Haluatko kenties osallistua edunvalvontaan, mutta et haluaisi ottaa liikaa vastuuta itsellesi? Mikäli vastasit johonkin kysymykseen myöntävästi, olet oikeassa paikassa!

Mikä on toimihenkilö?

Toimihenkilö eli toimari on henkilö, jonka hallitus on nimittänyt tiettyyn pestiin tai pesteihin. Toimihenkilö tekee pitkälti samoja asioita kuin hallitusvastaavat, mutta tehtävää ja vastuuta on vähemmän. Toimihenkilö saa vaikuttaa suoraan UDK ry:n toimintaan, mutta hänen ei tarvitse kuitenkaan osallistua hallituksen kokouksiin.

Mitä toimarilta vaaditaan?

Toimihenkilöiden toivotaan olevan aktiivisia pesteissään ja sitoutuvan toimintaan, sillä he toimivat hallituksen tukena ja ovat tärkeässä roolissa UDK:n toiminnan järjestämisessä. Tämän lisäksi toimareiden tulee olla UDK ry:n jäseniä.

Milloin voi hakea?

Yleinen toimarihaku avataan alkuvuodesta. Toimihenkilöt nimitetään lähtökohtaisesti koko vuodeksi kerrallaan, mutta myös lyhyemmät ajanjaksot ovat mahdollisia. Kesken vuoden voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen suoraan sille hallitusvastaavalle, jonka pestin toimihenkilöksi haluaisit ryhtyä. Hakemus käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa.

Hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät täältä.

fiSuomi