Tapahtumat

UDK järjestää lukukausien aikana erilaisia tapahtumia, joista perinteisimpiin kuuluvat tutustumisbileet ja Kintulammen retket. Tapahtumatiedotteet lähetetään pääasiassa udk-listan kautta. Vakio-ohjelmistossa ovat viikoittaiset ainejärjestökahvit.

UDKssa toimii myös säännöllisesti tapaavia ryhmiä, joista aktiivisin on tapahtumatiimi. Asiasanan suunnittelutiimin kokoontumisista saat parhaiten tiedon ottamalla yhteyttä Asiasanan toimitukseen. Voit vapaasti tulla tutustumaan porukan toimintaan, ja osallistua sen verran kuin itsellesi sopii. Lisäksi silloin tällöin perustetaan väliaikaisia projektikokoonpanoja, kuten haalaritiimi tai fuksien pikkujoulutyöryhmä.

Kaikkiin tapahtumiin ja tiimeihin on jäsenistölle vapaa pääsy, tervetuloa mukaan!

Tapahtumakalenteri

Ajankohtaiset tiedot tulevista tapahtumista löydät tapahtumakalenterista.

toukokuu 2022

ma ti ke to pe la su
1
  • Wappu sillis / Wappu breakfast
2
  • Wappu sillis / Wappu breakfast
3
4
5
6
7
8
9
10
11
  • Kevätjuhla jatkot/ Tänään kaljalle
  • UDKn kevätjuhlat / UDK spring party
12
  • Kesälomasitsit feat. Luuppi
13
14
15
16
17
18
19
  • Valmennusilta
20
  • Kesän aloitus picnic
21
22
23
24
  • Hallituksen kokous
25
26
27
28
29
30
31

Vakiotapahtumat

Kahvitukset

Viikottaiset AJ-kahvit pidetään AJ-tilassa B0033. AJ-kahveille saa tulla purkaamaan sydäntään kaikista asioista maan ja taivaan välillä.

Liikuntavuorot

Liikuntavuorot Cortexin ja Luupin kanssa maanantaisin 20:30-22.00.

Kintulammi

Kintulammin mökkiretki on ollut erittäin suosittu vuosittainen tapahtuma. Kahdesti vuodessa UDK vuokraa Kintulammin retkeilymajan viikonlopuksi käyttöönsä, joskus yhdeksi, joskus kahdeksi yöksi. Ohjelmassa on monenmoista aktiviteettia, kuten saunomista, makkaranpaistoa, uintia sekä hyvää seuraa!

Virallisia nukkumispaikkoja tuvassa on 12, mutta lattiallakin voi nukkua jos osallistujia on paljon. Tyynyt, viltit ja lakanat löytyvät talon puolesta, mutta makuupussi kannattaa tuoda. Keittiöstä löytyy mm. sähkölevy sekä pannuja ja kattiloita. Tietysti, takassa loimuaa tuli ja yleensä nuotiossakin. Mukaan suositellaan omaa makuupussia, omat safkat ja juomat sekä omat juomavedet. Yhteislähtö sovitaan joka kerralle erikseen, joten pysy kuulolla!

Sitsit

Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa syödään, juodaan ja lauletaan! Sitsejä pidetään 1-2 kertaa vuodessa eikä pelkästään aina UDK:n voimin, vaan joskus myös toisen ainejärjestön kanssa. Sitseille keksitään joku teema, jonka mukaisesti pukeudutaan.

Sulkapiiri

Katso Sulkapiirin eeppinen traileri YouTubesta!

UDK:n ahkerat sulkapalloilijat kokoontuvat joka viikko ottamaan toisistaan mittaa kättä pidemmän avulla. Sulkapalloilijat järjestävät myös vuosittain keskenään sulkapalloturnauksen, jonka legendaarisista finaalipeleistä kirjoitetaan tulikivenkatkuisia katkelmia Asiasanaan. Mukaan pääset parhaiten liittymällä sulkapiirin suljettuun Facebook-ryhmään, jossa ilmoitetaan aina varatut vuorot. Tervetuloa palloilemaan!