Yritys

UDK ry on Tampereen Yliopiston Informaatiotutkimuksen ja Mediatutkimuksen ainejärjestö, jonka jäsenistä valmistuu mm. pelitutkijoita, media- ja kulttuurituotannon ammattilaisia, kirjaston- ja arkistonhoitajia, digitaalisten palvelujen suunnittelijoita sekä tiedonhallinnan asiantuntijoita. 

Järjestömme perustettiin jo vuonna 1968 ja siitä lähtien tehtävänämme on ollut alojemme opiskelijoiden etujen ajaminen niin yliopistoyhteisössä, kuin sen ulkopuolella. Järjestämme jäsenistöllemme myös aktiivisesti erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. 

Tavoitteenamme on saada alojemme monipuolinen kirjo näkymään opiskelijahaalareissamme sekä tapahtumissamme, ja tahtoisimmekin erilaisia yrityksiä mukaan yhteistyöhön. Haalarimme ovat tänä vuonna entistä halutumpia ja näkyvämpiä mainospaikkojen osalta; korkeakoulu-uudistuksen myötä ainejärjestömme kasvaa vuosittain lähes sadan uuden opiskelijan verran. Vastineeksi tuestanne takaamme teille aktiivisen näkyvyyden Tampereen ainutlaatuisessa opiskelijayhteisössä ja kaupungin katukuvassa.  

Mikäli teitä kiinnostaa muunlainen yhteistyö ainejärjestömme kanssa, voimme suunnitella kanssanne juuri teille sopivan yhteistyömuodon! Voitte esimerkiksi osallistua tukemalla vuosittain järjestettävää excursiotamme, jossa tutustumme alojemme erilaisiin yrityksiin ja otamme täten suoran yhteyden tulevaisuuden työpaikkoihin. Voimme tarjota näkyvyyttä myös tapahtumissamme, kuten vuosijuhlissamme tai sitseillämme. Yrityksenne mainostus onnistuu myös Instagramissa ja ainejärjestölehdessämme Asiasanassa. 

Ottakaa yhteyttä ja kertokaa ideanne!  

yritys@udk.fi

Yhteistyökumppanit

UDK:n toimintaa voi tukea myös kannattajajäsenenä! Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea mm. yhdistyksen edustus- ja tapahtumatoimintaa. Kannattajajäsenyyden hinta vuodelle 2021 on 50 euroa ja kannattajajäsen ei voi toimia yhdistyksen luottamustehtävissä.

Kuntien asiantuntijat – Kumula ry on kirjastoalan asiantuntijoiden oma ammattiliitto. Vaikutamme kirjastoalan työehtoihin ja palkkaukseen yhdessä kattojärjestömme Akavan Erityisalojen kanssa. Meiltä opiskelija saa tukea työnhakuun ja pääsee verkostoitumaan oman alan ammattilaisten kanssa. Liity jäseneksi nyt ja saat kaikki jäsenetumme käyttöösi!