Tuutoriksi

Tuutorihaku on auki 1.2.-14.2.21 osoitteessa https://trey.fi/yhteiso/tuutorointi

Hallituksen tuutorivastaavat keräävät tuutoriporukan keväisin. Tuutoriksi voi hakea kuka tahansa innokas informaatiotutkimuksen ja mediatutkimuksen opiskelija. Hyviä ominaisuuksia tuutoreille ovat tietysti opiskeluinnokkuus ja myös omissa opinnoissa eteneminen, tietämys opintojen rakenteesta, vilpitön halu auttaa ja neuvoa uusia opiskelijoita sekä valmius lähteä mukaan ainakin UDK:n järjesämiin rientoihin. TREY sekä yksikkö järjestävät aiheesta pienimuotoiset koulutukset valituille tuutoreille.

Miksi tuutoriksi?

Tiedäthän, miltä ensimmäinen ”koulupäivä” tuntuu uudessa paikassa? Kokemus voi olla pelottava, jännittävä, sekava, ihana tai kaikkia näitä! Syksyn uudet opiskelijat tarvitsevat tukea, apua ja jonkun, joka kannustaa. Tuutorit tarjoavat uusille opiskelijoille vertaistukea, joka on tässä tilanteessa korvaamatonta!

Tuutorointi on huippuhauskaa ja sen kautta pääsee tutustumaan uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin. Kaikki opiskelijat voivat ryhtyä tuutoreiksi, hommaan tarvitaan vain kiinnostusta ja innostusta. Tuutorointi onnistuu oman opiskelun ohessa aivan hyvin, kokopäiväiseksi tuutoriksi ei kenenkään oleteta alkavan. Kaiken tämän lisäksi tuutoroinnista saa kaksi opintopistettä!

Jos kiinnostuit tuutoroinnista, seuraa kevään koittaessa udk-listaa, tai ota yhteyttä tuutorivastaavaan!

Kv-tuutorointi

Kv-tuutorit toimivat vaihto-opiskelijoiden tukena. Kv-tuutorinti on jokseenkin erilaista kuin ”normaali” tuutorointi, sillä kv-tuutoroitavia on vähemmän, mutta vastuuta enemmän – tuutoroitavasi nimittäin saattavat tulla Suomeen ensimmäistä kertaa elämässään! Kv-tuutorilta tarvitaankin sitoutumiskykyä ja halua harjoittaa omia englannin taitojaan. Kv-tuutorinti on kuitenkin mahtava tapa tutustua uusiin ihmisiin ja saada täytettä opintojensa kansainvälistymiskokonaisuuteen.

Kv-tuutorit valitaan syksy- ja kevätkaudelle erikseen. Kevään kv-tuutorihaku on yleensä loppuvuodesta ja syksyn haku on kevään aikana, ja niistä tiedotetaan UDK-listalla.