Uusi opiskelija

Onnittelut opiskelupaikan johdosta ja tervetuloa informaatiotutkimuksen ja mediatutkimuksen opiskelijoiden joukkoon!

UDK on informaatiotutkimuksen ja mediantutkimuksen opiskelijoiden ainejärjestö. Ainejärjestöön liittyminen kannattaa, sillä sen kautta pääset mukaan UDK:n tapahtumiin, olet tervetullut aj-kahveille kerran viikossa ja saat kulkuoikeuden aj-tilaan – pääset halutessasi myös mukaan vaikuttamaan ainejärjestön toimintaan! Voit liittyä UDK:n jäseneksi näiden ohjeiden avulla. Huomaa, että UDK:n jäsenmaksu on maksettava vain kerran opintojen aikana!

Tuutorit ohjaavat teidät uuden elämänne alkuun niin informaatiotutkimuksen ja mediatutkimuksen opintojen kuin muunkin toiminnan saralla. Tuutorit toimivat uusien opiskelijoiden vertaistukena antamalla käytännön neuvoja ja sisäpiirivinkkejä. Tarpeessa tuutorit johdattavat uudet opiskelijat niidenkin vastausten äärelle, joita eivät itse kykene antamaan.

Tarkemmat tiedot syksyn tapaamisista löytyvät tuutoreiden tervehdyskirjeestä, jonka uudet opiskelijat ovat saaneet kesällä. Uusien opiskelijoiden kannattaa ehdottomasti liittyä myös fuksien sähköpostilistalle.