Viestintä

Sähköpostilista

UDKn postituslista on udk-lista@lists.tuni.fi – listalla tiedotetaan esimerkiksi UDKn tapahtumista sekä muusta relevantista viestintäkirjeiden muodossa. Liittyminen sähköpostilistalle tapahtuu lähettämällä viestiä IT-vastaavalle (tai toimihenkilölle). Listoilta poistuminen tapahtuu samaa kautta.

Jos haluat lähettää listalle viestin, laita sähköpostin vastaanottajaksi udk-lista@lists.tuni.fi. Huomaathan, että lähettääksesi sähköpostia listalle sinun täytyy olla ensin liittyneenä sille.

Sähköpostia tulee kuukaudessa muutamia tapahtumatiedotuksien ja viestintäkirjeiden muodossa. Sähköpostit saattavat alussa mennä roskapostiin, joten ne kannattaa merkata ei-roskapostiksi.

Fuksien sähköpostilista

Tiedottaminen fukseille tapahtuu fuksien sähköpostilistalla fuksit@lists.tuni.fi. Fukseille liittyvistä tapahtumista ja muista asioista tiedotetaan tällä listalla.

Telegram

UDK hyödyntää Telegramia viestintäkanavana, josta löytyy UDKn yleinen tiedotus, UDKn tapahtumatiedotus sekä UDKamut. Myös eri vuosikurssien fukseille tehdään omat Telegram-ryhmät, jossa voi viestiä fuksien ja tuutoreiden kanssa. Linkin tiedotuskanaville löytää sähköpostilistan viestien yhteydessä tai pyytämällä linkin joltain haton jäseneltä.

Instagram

UDKn Instagramissa tiedotetaan UDKn järjestämistä tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista. UDKn toiminnasta saa paljon selville seuraamalla meitä siellä!

Discord

UDKlla on oma Discord-ryhmä, jossa voi etsiä itselleen peliseuraa tai yleisesti vain jutella. Discordissa järjestetään myös etäpeli-iltoja. Discord-kutsulinkin voi pyytää Telegramissa pelivastaavaltamme (@jemunemu) tai yleisesti UDKn Telegram-ryhmässä.

TikTok

UDKn TikTokin löytää käyttäjänimellä @udk_ry. Sinne tulee erilaisia hauskoja videoita liittyen UDKn tapahtumiin ja toimintaan, myöskin samaistuttavaa materiaalia liittyen opintoihin tai muuhun mukavaan! Jos kuvaat UDKn tapahtumissa videoita niin lähetä ne ihmeessä TikTok-vastaavallemme, jotta niitä voidaan hyödyntää!

fiSuomi