Viestintä

Sähköpostilista

UDK-lista (udk-lista@lists.tuni.fi) on UDKn postituslista – yleensä kaikesta toiminnasta tiedotetaan ensimmäisenä täällä, joten kannattaa todella liittyä listalle. Liittyminen tapahtuu niin, että lähetät sähköpostiosoitteesi UDKn it-vastaavalle. Kerro myös viestissäsi mille sähköpostilistalle haluat liittyä. Listoilta poistuminen tapahtuu myös webmasterin kautta.

Jos haluat lähettää listalle viestin, se tapahtuu yksinkertaisesti vain kirjoittamalla viestin vastaanottajaksi udk-lista@lists.tuni.fi. Huomaathan että voidaksesi viestiä postituslistan kautta sinun täytyy ensin olla liittyneenä sille.

Kuormitus: Kiivaimpina kausina muutamia viestejä päivässä, rauhallisimpina (esimerkiksi kesäloma) hyvin vähäistä.

Fuksien sähköpostilista

Ensimmäisen vuoden opiskelijoiden kannattaa liittyä fuksien sähköpostilistalle, sillä sitä kautta hoidamme pääsääntöisesti tiedottamisen fukseille liittyvistä tapahtumista ja asioista. Keräämme halukkaiden sähköpostiosoitteet orientoivien yhteydessä, voit myös laittaa (tuni)osoitteesi sähköpostilla UDK:n tuutorivastaavalle osoitteeseen tutor@udk.fi. Kirjoittaessasi listalle viestin, laita vastaanottajaksi udk-fuksit@lists.tuni.fi.

Instagram

UDKn Instagram on tiedotuskanava, jossa julkistetaan kaikille avoimet tapahtumat ja tiedotetaan lähinnä ns. virallisemmista asioista. Lisäksi sivuille jaetaan opiskelijoillemme olennaisia sisältöjä.

Discord

UDK:lla on käytössään myös oma Discord-ryhmä, jossa on voit etsiä peliseuraa tai muuten vain jutustella peleistä. Discord-kutsulinkkiä voi pyytää esimerkiksi UDK:n WhatsApp- tai Telegram-ryhmistä.