Viestintä

Sähköpostilista

UDK-lista (udk-lista@lists.tuni.fi) on UDK:n postituslista – yleensä kaikesta toiminnasta tiedotetaan ensimmäisenä täällä, joten kannattaa todella liittyä listalle. Liittyminen tapahtuu niin, että lähetät sähköpostiosoitteesi UDKn it-vastaavalle. Kerro myös viestissäsi mille sähköpostilistalle haluat liittyä. Listoilta poistuminen tapahtuu myös webmasterin kautta.

Jos haluat lähettää listalle viestin, se tapahtuu yksinkertaisesti vain kirjoittamalla viestin vastaanottajaksi udk-lista@lists.tuni.fi. Huomaathan että voidaksesi viestiä postituslistan kautta sinun täytyy ensin olla liittyneenä sille.

Kuormitus: Kiivaimpina kausina muutamia viestejä päivässä, rauhallisimpina (esimerkiksi kesäloma) hyvin vähäistä.

Fuksien sähköpostilista

Ensimmäisen vuoden opiskelijoiden kannattaa liittyä fuksien sähköpostilistalle, sillä sitä kautta hoidamme pääsääntöisesti tiedottamisen fukseille liittyvistä tapahtumista ja asioista. Keräämme halukkaiden sähköpostiosoitteet orientoivien yhteydessä, voit myös laittaa (tuni)osoitteesi sähköpostilla UDK:n tuutorivastaavalle osoitteeseen lassi.lemmetyinen@tuni.fi tai oona.sievanen@tuni.fi. Kirjoittaessasi listalle viestin, laita vastaanottajaksi udk-fuksit@lists.tuni.fi. 

Fuksien facebook-ryhmän linkki: https://www.facebook.com/groups/570177060333928/ 

Facebook

UDK:n Facebook-sivu on tiedotuskanava, jossa julkistetaan kaikille avoimet tapahtumat ja tiedotetaan lähinnä ns. virallisemmista asioista. Lisäksi sivuille jaetaan opiskelijoillemme olennaisia sisältöjä. Vierailijoiden on mahdollista julkaista sisältöä sivuille. Sivujen selaaminen ei vaadi kirjautumista eikä tykkäämistä, mutta molempia suositellaan vahvasti.

UDK:n Facebook-ryhmä on vaihtoehtoinen tiedotuskanava, josta löytää tietoa erityisesti ajankohtaisista tapahtumista ja jossa jäsenet voivat keskustella vapaammin. Facebook-ryhmän hyödyntäminen vaatii kirjautumisen Facebookiin ja liittymisen ryhmään.

Discord

UDK:lla on käytössään myös oma Discord-ryhmä, jossa on voit etsiä peliseuraa tai muuten vain jutustella peleistä. Discord-kutsulinkkiä voi pyytää esimerkiksi UDK:n WhatsApp- tai Telegram-ryhmistä.