Asiasana

Se ei ole shokeeraava ja juoruileva kuten Seiska tai Katso, muttei myöskään niin raskaan perusteellinen kuin Tieteen Kuvalehti tai Hesarin Kuukausiliite. Tampereen informaatiotutkimuksen ja mediatutkimuksen opiskelijoilla on ainejärjestölehti Asiasana. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ilman tarkasti etukäteen määriteltyjä aikatauluja.

Vuoden huikeinta journalismia tarjoillaan perinteisesti alkuvuodesta, kun alan opiskelijoiden kansainvälinen BOBCATSSS-konferenssi on pidetty.

Ainejärjestölehdellä pitää olla muutakin kerrottavaa kuin tarinat UDKlaisten yhteisistä juomingeista, mutta yhteishengen kohottajina nekin jutut ovat tärkeitä. Silloin kun tenttikirjan lukeminen alkaa jurppia, opiskelijalla pitäisi olla jotain kevyempää ja mielekästä luettavaa omalta opinalalta.

Asiasanaa tilaavat kirjastot ympäri Suomea, joten pyrimme havainnoimaan myös tieteenalamme tapahtumia. Paljon on kirjoitettu tarinoita myös kaiken maailman opiskelijailtamista. Isoimmat ainejärjestöpippalot huomioidaan Asiasanassa säännöllisesti.

Lehti on ilmestynyt vuodesta 1973.

Tilaa Asiasana täältä. Tekstaripalstalle pääset taas satuilemaan täällä.