Haalarit

Haalareiden tilaus on ykkösten ensimmäisiä puuhia vuoden alussa. Mitä nopeammin haalarit saadaan, sitä parempi – Tampereen opiskelijatapahtumien kirjo tarjoaa lukuisia tilaisuuksia edustaa haalareissa!

Haalareiden tilaus tapahtuu tuutorivastaavien toimesta kuten myös suurin osa haalarisponsoreiden hankinnasta. Uudet opiskelijat saavat kuitenkin erittäin mielellään osallistua haalarisponsoreiden hankkimiseen, sillä mitä enemmän sponsoreita haalareihin on, sitä halvemmaksi ne tulevat. Sponsorifirmoiksi kannattaa etsiä ja kysyä etenkin aloihimme liittyviä firmoja ja järjestöjä, mutta muutkin ehdottomasti käyvät. 

Ainejärjestöllämme on vihreät haalarit, joita koristaa UDK:n ja yliopiston logot. Sponsoreiden logoja haalareissa on niin paljon, kuin niitä on saatu hankittua ennen haalareiden tilaamista. Haalareiden hankinnan aikatauluista, maksuista, sovituksista ja muusta tuutorivastaavat tiedottavat erikseen eri viestintäkanavissa, etupäässä fuksien sähköpostilistalla. Jos mieltäsi askarruttaa jokin haalareihin liittyvä kysymys, kysy rohkeasti tuutorivastaaviltasi, tuutoreiltasi tai muilta vanhemmilta opiskelijoilta apua! 

fiSuomi