Fuksisitsit


Tapahtuman tiedot

  • Date:
  • Kategoriat:

 

Fuksisitsien aika on koittanut!

Tervetuloasitsaamaan Kalevan killalle 28.9 klo 18:00 fuksisitsien merkeissä! Ai mitkäihmeen sitsit? Kyseessä on siis akateeminen pöytäjuhla, jossa lauletaan,juodaan ja syödään. Sitsikulttuuriin kuuluu myös olennaisesti tarkka etiketti,jota on suotavaa noudattaa. Etiketin rikkomisesta seuraakin vaihteleviarangaistuksia. Oleellisinta on kuitenkin saapua paikalle ajoissa, sillämyöhästyminen on rikkeistä ankarin! Olethan siis ajoissa paikalla! Paikalle voisaapua jo 17:45.

Lisäksi sitseillepukeudutaan aina teeman mukaisesti ja asuun panostus on enemmän kuintoivottavaa! Tällä kertaa teemanamme on ”Mikä minusta ei koskaan tullut isona”.Haaveilitko kenties lentäjän ammatista? Tahdoitko aina oppia ruoanlaiton salat?Miltä olisi tuntunut huudattaa täysiä areenoita jääkiekon MM-finaalissa?Sitseillä toteutamme unelmamme ja pukeudumme lapsuutemme haaveammatteihin!

Liput sitseillemaksavat 15 e kpl ja jokainen ostaa omansa Kide App sovelluksen kautta.Lipun ostamisen yhteydessä ilmoitetaan mahdolliset allergiat ja juomatoive(alkoholillinen/alkoholiton, tarjolla valmiiksi muutama mieto juoma ja shotti).Näiden lisäksi on mahdollista ilmoittaa paikkatoive nimeämällä yksi (1)henkilö, jonka kanssa haluaisi istua samassa pöydässä. Lipunmyynti on aukike 22.9. klo 23:59 asti!

Mikäli sitseistäherää kysymyksiä niin kysykää rohkeasti omilta tuutoreiltanne tai fuksiryhmässä!

Eli siis…

MITÄ?Fuksisitsit!

MISSÄ? KalevanKilta (Teiskontie 8 A)

MILLOIN? Ti 28.9 klo 18:00, paikalle voi saapua jo 17:45!

MITÄ MAKSAA? 15eLIPUT: Kide App, ke 22.9. mennessä. Kide app-linkki löytyy fuksien sähköpostilistan viikko ilmoituksesta tai kysymällä fuksien Whatsapp -ryhmässä. (Myös suoraan tuutoreilta voi linkkiä kysyä)

fiSuomi