Humanisti huipulle


Tapahtuman tiedot

  • Date:
  • Kategoriat:

Humanisti Huipulle on täällä taas!

Humanistiopiskelija, tule vuoden kiinnostavimpaan humanistitapahtumaan viemään osaamisesi huipulle! HuHu on kaikille humanisti- ja generalistiopiskelijoille suunnattu työelämätapahtuma. Luvassa on konkreettisia vinkkejä työelämään, inspiroivia kohtaamisia ja uusien taitojen opettelua.

HuHun 2019 teemoja ovat itsensä johtaminen, projektinhallinta ja tulevaisuuden työelämä. Tilaisuus koostuu upeista keynote-puheenvuoroista ja workshopeista. Tarjolla on myös CV-klinikka, josta saat henkilökohtaista CV-palautetta. Tapahtuma huipentuu aftereihin, joissa pääset fiilistelemään tilaisuutta ja verkostoitumaan. Tapahtuma järjestetään Tampereen yliopiston Linnan ala-aulassa (Kalevantie 5).

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.

ILMOITTAUTUMINEN:

Keynotet & workshopit: Ilmoittautuminen alkaa 11.2. klo 12 ja jatkuu 5.3. asti tai niin kauan kuin vapaita paikkoja on. Ilmoittaudu keynoteihin ja workshopeihin täällä: https://ssl.eventilla.com/event/m7Kp5

Afterit: Aftereille voit ilmoittautua workshopeihin tai keynote-puheenvuoroihin ilmoittautumisen yhteydessä.

CV-klinikka: Voit varata ajan etukäteen vastaanotolle tai tulla klinikalle ilman ennakkovarausta. Ajanvaraus alkaa ma 11.2. klo 12 ja jatkuu 6.3. klo 11 asti. Ilmoittaudu täällä:
https://my.surveypal.com/CV-klinikka–HuHu-2019

fiSuomi