Kauppa-appro


Tapahtuman tiedot

  • Date:
  • Kategoriat:

Paljon toivottu UDK:n kesän kauppa-appro on vihdoinkin täällä!

Tällä kertaa reittimme kulkee Keskustassa ja Amurissa. Kierros lähtee liikkeelle klo 17:00 Kuninkaankulman K-Supermarketilta, mutta mukaan voi liittyä myöhemminkin. Ideana siis on se, että mennään kauppaan, ostetaan vapaavalintainen matkajuoma, joka juodaan matkalla seuraavaan kauppaan, josta ostetaan seuraava juoma. Rastien välillä saattaa olla luvassa myös muuta ohjelmaa!

Huomioithan myös, että tapahtuma saatetaan perua, jos koronarajoitukset eivät anna mahdollisuutta tapahtuman järjestämiseen tai sää on liian huono. Seuraa UDK:n tapahtumatiedotusta Telegramissa, Facebookissa ja sähköpostissa tai ole yhteydessä tapahtuman järjestäjiin saadaksesi viimeisimmät päivitykset tilanteesta.

Eli siis…

MITÄ?: Kauppa-appro!

MISSÄ?: Lähtö klo 17:00 Kuninkaankulman K-Supermarketilta

MILLOIN?: Perjantaina 9.7. klo 17:00 eteenpäin

Yhteyshenkilö: Lassi (050 4149076) ja Suvi (044 2824922)

★★★

RI 9.7. MARKET CRAWL

It is time to go around town to different markets and enjoy some beverages on the way to the next one. The plan’s quite simple: you buy a drink from a store and try to finish it before the next store, where you buy another one.

We are starting at 17 from K-Supermarket Kuninkaankulma. If you want to join later, you can contact our contacts in order to find the group.

Please keep in mind that the event can still be cancelled or moved if the pandemic situation or weather make it impossible to host it. We will keep you updated on the subject on this channel.

TL;DR:

WHAT?: Market crawl!

WHERE?: Starting from K-Supermarket Kuninkaankulma

WHEN?: Friday 9.7. at 17

Contacts: Lassi (050 4149076) and Suvi (044 2824922)

fiSuomi