Kintsu


Tapahtuman tiedot

  • Date:
  • Kategoriat:

KINTULAMMIN MÖKKI!

Kevät kolkuttaa jo ovella ja sen myötä legendaarinen alkukevään tapahtuma Kintulammin mökkireissukin pilkistää lumen alta, kuin kaunis vihreä nurmikko. Luvassa on siis saunomista ja loistavaa hengailua lämpimän takkatulen äärellä. Jos on kyytiä vailla mökille, niin kannattaa hoilata asiasta täällä UDK:n Facebook ryhmässä tai Whatsapin spämmiryhmässä.

 

(Päivää aikaisemmin on myös epäviralliset kintsuetkot, eli kintsun mökki on varattu jo perjantaina 8.3. ja siellä voi siis olla kaksi kokonaista päivää. Tämä kintsuetko on kuitenkin omakustanteinen, eli majan vuokra jaetaan paikalle menevien kesken tasan. https://www.facebook.com/events/359732274867434/)

 

Eli siis…
MITÄ?: Kintsu!
MISSÄ?: Kintulammin maja (Kintulammentie 378)
MILLOIN?: LA 9.3.- SU 10.3.

★★★

KINTULAMMI’S CABIN!

It’s that time of the year again. The legendary annual spring trip to Kintulammi’s cabin is upon us. Time to get in the sauna and enjoy a warm fireplace with good company. If you are in need of a ride for the cabin, you can ask about it here on facebook or in the whatsapp spam group.

(On friday 8.3. there is also the unofficial pre-kintsu kintsu, so you can stay at the cabin for two days straight. For friday the rent of the cabin will be split between the people who go there.
more details on friday: https://www.facebook.com/events/359732274867434/)

In other words…
WHAT?: Kintsu!
WHERE?: Kintulammi’s cabin (Kintulammentie 378)
WHEN?: SA 9.3. – SU 10.3.

fiSuomi