Liikuntavuoro (ilmoittautuminen vaaditaan)


Tapahtuman tiedot

Tämä tapahtuma päättyi 29 marraskuu 2021


Tervetuloa yhteiselle liikuntavuorolle! Liikkumista olisi luvassa yhdessä Cortexin ja Luupin kanssa maanantai-iltaisin klo 20:30 – 22:00. Peli on leikkimielistä ja laji on vaihteleva, joten rohkeasti mukaan vaan. Kullakin viikolla pelattavan lajin löydät esimerkiksi Luupin tapahtumakalenterista: https://www.luuppi.fi/tapahtumat ja ilmoittautumislomakkeesta.

Koronarajoitteista johtuen liikkumaan voidaan ottaa 20 vain henkilöä per vuoro ja täten tapahtumaan on ilmoittautuminen lomakkeella, jossa nopeat syövät hitaat: https://forms.gle/DsjvbCq25QqQGuA8A. Ilmoittautuminen avautuu joka viikko maanantaina 23.59 ja sulkeutuu tuntia ennen vuoron alkua tai kun 20 henkilöä on ilmoittautunut. Lomake kannattaa lukea läpi, sillä se sisältää tärkeää tietoa vuorosta ja ilmoittautumisesta.

Huomaathan myös, että SportUnin liikuntamaksu täytyy olla maksettuna. Maksun voi maksaa myös Atalpan aulassa vahtimestarille. Kertamaksun hinta on 6€, jos et halua maksaa koko syys- ja/tai kevätlukukauden maksua.

Eli siis…

MITÄ?: Yhteistä liikuntaa!

MISSÄ?: Atalpalla!

MILLOIN?: Maanantaina klo 20.30-22.00

Yhteyshenkilö: Taneli Laaksonen (0400364744)

★★★

MON 6.9. SPORTS EVENT (ENROLLMENT NEEDED)

Welcome to play sports with Cortex and Luuppi on Mondays from 8.30pm to 10pm! The events are playful and the sport varies every week, so do not hesitate to join. You can find the current weeks sport in Luuppi’s event calendar https://www.luuppi.fi/events and in the enrollment form.

Due to COVID related restrictions only 20 people can join each week. This means that in order to join you have to fill out a form beforehand: https://forms.gle/DsjvbCq25QqQGuA8A. The form opens on Mondays 23.59 and closes an hour before the event or when 20 people have filled out the form. Please read the form to get some important information about the event!

Notice that in order to join, the SportUni’s fee has to be paid. You can also make the payment to the janitor at the lobby of Atalpa. The fee is 6€ for a single day if you don’t want to pay for the whole semester.

TL;DR:

WHAT?: Sports with Cortex and Luuppi!

WHERE?: At Atalpa!

WHEN?: On Monday from 8.30pm to 10pm!

Contact: Taneli Laaksonen (0400364744)

fiSuomi