Syyskokous ja tänään kaljalle


Tapahtuman tiedot

  • Date:
  • Kategoriat:

Maanantaina 22.11. järjestetään UDK ry:n kauden 2021 syyskokous, jossa muun muassa valitaan uusi hallitus sekä vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio kaudelle 2022. Kokous alkaa Keskustakampuksen Päätalolla salissa C6 klo 17. Kokouskutsu, josta löytyy kaikki relevantit dokumentit, on lähetetty jäsenistölle sähköpostilistan kautta. Heti kokouksen jälkeen siirrymme juhlistamaan uutta hallitusta läheiseen ja tilavaan Bar Passioniin. Koska kristallipallomme on tällä erää epäkunnossa ja kokouksen päättymisaikaa eivät voi ennustaa edes Astral TV:n selvänäkijät, kaljoittelun aloittelun ajankohtaa on mahdoton sanoa. Ilmoitamme kokouksen päättymisestä kuitenkin Telegramin tapahtumatiedotuksessa! Lämpimästi tervetuloa kokoukseen ja kaljalle! 

Mikäli hallitustoiminta kiinnostaa, vielä voit myös hakea hallitukseen. Lisätietoa hallitushausta alla: 

Haku UDK ry:n hallitukseen toimikaudelle 2022 on nyt auki!

Hakemuksien lähettämisen deadline on sunnuntaina 21.11. klo 14. Myös syyskokouksessa voi asettua ehdolle hallitukseen, mutta hakemus olisi toivottavaa lähettää etukäteen esimerkiksi sairastapauksien vuoksi. Lisäksi esimerkiksi vuoden 2022 hallituksen kokoa pohdittaessa helpottaa huomattavasti, jos hallitukseen hakijat laittavat hakemuksen etukäteen. Toivommekin siis, että kaikki hallitukseen aikovat laittaisivat hakemuksensa etukäteen tämän lomakkeen kautta!

Hallitus toimikaudelle 2022 valitaan yhdistyksen syyskokouksessa 22.11.2021. Syyskokous järjestetään Keskustakampuksen Päätalolla salissa C6 alkaen klo 17. Syyskokouksessa ei ole etäosallistumismahdollisuutta. Hallitukseen voi hakea kuka tahansa UDK ry:n jäsen. Kannattaa varautua esittelemään itsensä syyskokouksessa, jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja!

Jos koet palavaa halua päästä kehittämään ainejärjestön toimintaa, vaikuttamaan opiskeluun ja opintoihin, sekä järjestämään ratkiriemukasta toimintaa kanssaopiskelijoille, on ainejärjestötoiminta juuri sinulle! Hallituksessa pääset kehittämään ainejärjestön ohella myös itseäsi ja omaa osaamistasi, mutta onhan hallitustoiminta myös äärimmäisen hauskaa ja palkitsevaa. Näppäimistö käsiin ja hakemaan!

Täytä hakulomake täällä: https://forms.gle/E8mYoKnNPAxM3qYH7

Jos sinulla herää kysyttävää hallitustoiminnasta tai hallitukseen hakemisesta, voit esittää kysymyksiä esimerkiksi Kysy hallitushausta –padletissa: https://padlet.com/valpurie/676uu869ryvowpib 

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä puheenjohtajaan tai varapuheenjohtajaan:

Puheenjohtaja Valpuri

Telegram: @valpuri

Sähköposti: valpuri.erkkila@tuni.fi 

Varapuheenjohtaja Lassi

Telegram: @lassiaj

Sähköposti: lassi.lemmetyinen@tuni.fi

Jos sinulla herää kysyttävää tietyistä hallituspesteistä, voit ottaa yhteyttä tämänhetkiseen pestin omistajaan. Hallitushenkilöt, heidän pestinsä ja yhteystiedot löydät osoitteesta: https://www.udk.fi/yhdistys/hallitus/ 

Eli siis…

MITÄ?: Syyskokous ja tänään kaljalle

MISSÄ?: Keskustakampuksen Päätalo, luentosali C6 + Bar Passion

MILLOIN?: Maanantaina 22.11. Klo 17 alkaen 

Yhteyshenkilö: Valpuri Erkkilä (tg: @valpuri), Taneli Laaksonen (0400364744, tg: @Laaksonent) 

fiSuomi