Vujusitsit


Tapahtuman tiedot

  • Date:
  • Kategoriat:

On tullut aika juhlistaa UDK:n 53-vuotista taivalta vuosijuhlasitseillä perjantaina 12.11. ja lauantaina 13.11! Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, joissa juodaan, syödään ja lauletaan ja tällä kertaa sitseihin kuuluu myös seuraavan päivän silliaamiainen eli sillis. UDK:n ikääntymisen tuoman arvokkuuden mukaisesti sitsit ovat vuosijuhlateemaiset, eli astetta hienommat perinteisiin sitseihin verrattuna.

Koska kyseessä ovat hienommat sitsit, osallistujilta odotetaan sen mukaista käytöstä. Muistakaa siis juoda välillä vettä! On myös tärkeää, että olet ajoissa paikalla perjantaina. Sitsitilaisuus alkaa klo 18.00, klo 18.15 juodaan alkumaljat ja itse sitsit alkavat pian alkumaljojen jälkeen. Juhlapaikkana toimii tällä kertaa Messukylän työväentalo (Messukylänkatu 47), jonne pääsee keskustasta päin esimerkiksi busseilla 6, 9, 19 ja 40.

Sitseillä on pukukoodina cocktail + jokin vihreä asuste, kuten laukku, kravatti, rusetti, nenäliina tai muu vastaava, muttei kuitenkaan haalareita. Myös mahdolliset akateemiset merkit, kuten juhlanauhat kuuluvat asuun.

Jos sinulla on oma UDK:n laulukirja, voit ottaa sen hyvin mukaan, mutta tilaisuudessa jaetaan myös paperisia laululehtisiä.

Sitsien jälkeen siirrytään omin kyydein jatkoille, joiden paikka varmistuu vielä myöhemmin. Seuraavana päivänä lauantaina on vuorossa vielä silliaamiainen, jonne sitsikansa voi saapua hengailemaan, parantelemaan oloa ja nauttimaan pöydän antimista klo 14 alkaen. Pukukoodi sillikselle on vapaa ja voit esimerkiksi aivan hyvin vetää haalarit jalkaan. Suosittelemme omien juomien ottamista mukaan erityisesti sillikselle. Sillis järjestetään Hervannan kampuksen (paikalle pääsee esimerkiksi busseilla 5 ja 6 tai ratikalla numero 3) väestönsuoja Bommarissa, jonne pääsee helpoiten Rakennustalon kautta G-siiven hissillä tai portaita pitkin.

Lippu tapahtumaan maksaa 30 €. Hinta sisältää osallistumisen sitseille, jatkoille ja lauantain silliaamiaiselle sekä juhlien oman haalarimerkin.

Huomioithan suhteellisen tiukan aikataulun ilmoittautumisessa. Pelkästään UDK:n jäsenille rajattu ilmoittautuminen on auki 1.11 asti., jolloin ilmoittautuminen aukeaa myös aveceille, jos paikkoja vielä riittää. Avecin lippu on siis ostettava erikseen. Ilmoittautuminen sulkeutuu kokonaan 2.11. klo 23.55.

Ilmoittautuminen: https://kide.app/events/57a0b0f5-5c09-409d-9038-3de59bfdb1a4

Lämpimästi tervetuloa! Pian juhlitaan!

Eli siis…

MITÄ?: UDK:n vuosijuhlasitsit!

MISSÄ?: Sitsit Messukylän työväentalolla (Messukylänkatu 47), sillis Hervannan kampuksen Bommarissa

MILLOIN?: Perjantaina klo 18 alkaen, sillis lauantaina klo 14 alkaen

Yhteyshenkilöt: Taneli Laaksonen (0400364744, tg: @Laaksonent), Pauliina Baltzar (tg: @pauliinapauliina), Jemina Raukamo (tg: @jemunemu)

Järjestäjä: UDK Tapahtumakalenteri
fiSuomi