Jäseneksi liittyminen

Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen ja mediatutkimuksen opiskelijat – UDK ry on ainejärjestö, jonka tarkoituksena on yhdistää oppiaineen opiskelijoita, ajaa heidän etujansa ja järjestää monipuolista toimintaa jäsenilleen. UDK:n jäsenmaksu on kertaluontoinen, joten opintojen alussa maksamallasi maksulla olet ikijäsen. UDK:laisia ovat pääsääntöisesti kaikki oppiaineen opiskelijat. Iikijäsenyyden hinta on 25 €.

Vuodesta 2019 alkaen on mahdollista ottaa ikijäsenyyden sijasta vuoden määräaikainen jäsenyys. Vuosijäsenyyden hinta on 10,00 €.
Ikijäsenyys maksetaan vain kerran opintojen aikana. Sivuaineopiskelijat voivat liittyä jäseneksi kerättyään 25 opintopistettä informaatiotutkimuksen ja/tai mediatutkimuksen opintoja.

Mikäli haluat kulkuoikeuden UDK:n ainejärjestötilaan, laita nimesi ja opiskelijanumerosi sähköpostilla sihteerille sen jälkeen, kun jäsenyytesi on hyväksytty.

Liittymisohjeet

Olit sitten informaatiotutkimuksen ja mediatutkimuksen opiskelija tai sivuaineopiskelija Tampereen yliopistossa, liity jäseneksi!

Jäsenyyden voi maksaa Kide.appin kautta.

Tervetuloa!