Terveiset kesäiseltä kampukselta

Työntäyteinen kevätlukukausi alkaa olla lopuillaan. Uusi yliopisto on tuonut mukanaan monenlaisia muutoksia yliopiston arkeen. Opintohallinnossa on puuhasteltu uusien järjestelmien ja käytäntöjen parissa, ja keväällä järjestimme ensimmäistä kertaa valintakokeet uuteen viestinnän monitieteiseen tutkinto-ohjelmaan. Kandidaatti- ja maisteriohjelmiin tuli yhteishaussa yli 1600 hakemusta, mikä on hieno hakijamäärä uudelle tutkinto-ohjelmalle. 

Kevään 2019 opiskelijavalinnan tuloksena UDK saa iloiseen joukkoonsa lähes sata uutta opiskelijaa.  Suurin osa heistä aloittaa kandiopinnot informaatiotutkimuksen ja mediatutkimuksen opintosuunnissa, osa tulee suoraan maisteriohjelmiin. Onnittelut hienosta saavutuksesta kaikille valituksi tulleille! 

Alkusyksy on aina jännittävää aikaa, mutta erityisen kiinnostava syksy on tiedossa tänä vuonna, kun saamme opiskelijoita ihan uuteen tutkinto-ohjelmaan. Tuutorit ja henkilökunta ovat opintojen aloituksessa tukena ja turvana, joten mieltä askarruttaviin kysymyksiin saa varmasti vastauksen. 

Sitä ennen suunnataan kuitenkin kesän viettoon. Toivotamme aurinkoista kesää niin nykyisille kuin tuleville UDKlaisille! 

Opintokoordinaattorit Silja ja Sonja

Jätä kommentti

fiSuomi