Toimihenkilöhaku 12.1. – 18.1.2021 klo 10:00

UDK ry:n toimihenkilöhaku kaudelle 2021 on alkanut! Tästä viestistä löydät sekä tarkemmat kuvaukset avoimista toimihenkilöpesteistä että hakuohjeet. Haku sulkeutuu maanantaina 18.1.2021 klo 10. Linkki hakulomakkeeseen löytyy viestin lopusta.

Mikä on toimihenkilö?

Toimihenkilö eli toimari on henkilö, jonka hallitus on nimennyt tiettyyn pestiin tai pesteihin. Toimarit ovat hallituksen tukena suunnittelemassa ja toteuttamassa UDK:n toimintaa sekä edistämässä jäsenten hyvinvointia esimerkiksi tapahtumien, edunvalvonnan, Asiasanan ja viestinnän kautta. Toimarit tekevät samanlaisia asioita kuin hallitusvastaavat, mutta vastuuta on vähemmän. Toimareiden odotetaan kuitenkin olevan aktiivisia pesteissään.

Miksi hakea toimihenkilöksi?

Toimarina teet tärkeää työtä yhteisen hyvän eteen mahtavassa porukassa ja saat arvokasta järjestö- ja työkokemusta. Pääset osallistumaan ylioppilaskunnan järjestämiin, järjestötoimijoille suunnattuihin tapahtumiin ja koulutuksiin sekä verkostoitumaan muiden toimijoiden ja yhteistyötahojen kanssa. Toimarina vaikutat suoraan UDK:n toimintaan ja saat tilaisuuden toteuttaa ideoitasi, edistää jäsenten etua ja tutustua etenkin muihin UDKlaisiin!

Mihin pestiin voi hakea? Mitä pesteihin sisältyy?

Voit hakea halutessasi useampaan pestiin! Jos mielessäsi on jokin pesti, mutta sitä ei löydy listalta, voit ehdottaa sitä myös itse hakulomakkeessa. Sulkeissa on ilmoitettu, kuinka montaa henkilöä tiettyihin pesteihin haetaan.

Pestit:

Alumnivastaava (1)

Alumnivastaavan tehtävä on pitää huolta suhteista valmistuneisiin UDK:n jäseniin ja kehittää UDK:n alumnitoimintaa. Vastaava ylläpitää olemassa olevaa alumnien viestintäkanavaa ja kehittää alumniviestintää yleisesti, välittää alumneille oleellista tietoa ja järjestää halutessaan alumneille suunnattuja tapahtumia. Alumnivastaava voi halutessaan tehdä yhteistyötä myös muiden pestien toimijoiden, esimerkiksi tapahtumatiimin, kanssa.

Asiasanan toimitus (4)

Asiasanan toimitustiimi tuottaa sisältöä ainejärjestölehti Asiasanaan päätoimittajan johdolla. Jos olet kiinnostunut kirjoittamisesta tai muusta sisällöntuotannosta tai journalismi muuten vain houkuttelee, toimitustiimi on sinun paikkasi! Tiimi kokoustaa vähintään neljä (4) kertaa vuodessa. Toimitustiimiläisiltä vaaditaan täsmällisyyttä aikataulujen noudattamisessa ja kykyä tuottaa sisältöä usein nopeallakin aikataululla. Oma innostus juttujen ideointiin sekä delegointitaidot ovat plussaa.

Asiasanan taittaja (1)

Asiasanan taittaminen on hyvä ja matalan kynnyksen tilaisuus opetella taittamistaitoja ja muutenkin tutustua lähemmin lehden toimittamiseen osana Asiasanan toimitustiimiä. Pääset toteuttamaan omia näkemyksiäsi ja suunnittelemaan lehden ulkoasua.

Asiasanan digitointivastaava (1)

Asiasanan digitointivastaavan tehtävänä on jatkaa viime vuonna aloitettua Asiasanan digitointia, jonka tarkoituksena on varmistaa jo vuodesta 1973 julkaistun ainejärjestölehden asianmukainen arkistointi ja säilyvyys. Pesti vaatii vastaavalta digitointiin soveltuvia resursseja kuten sopivan laitteiston tai mahdollisuuden käyttää sellaista.

Pelivastaava (1)

Pelivastaava pitää huolta UDK:n pelikulttuurin ylläpitämisestä, osallistuu peliaiheisten tapahtumien ideointiin ja järjestämiseen, tiedottaa peliaiheisista tapahtumista sekä järjestää mahdollisuuksien puitteissa työelämäaiheisia pelitapahtumia sekä pitää yhteyttä pelialan yhteistyötoimijoihin. Pelivastaava kuuluu UDK:n tapahtumatiimiin ja tapahtumatoimihenkilöksi hakemista sekä kokemusta pelialasta katsotaan hyvällä.

Tapahtumatoimihenkilö (5–7)

Tapahtumatoimihenkilö ideoi, suunnittelee ja järjestää tapahtumia sekä kuuluu tietenkin tapahtumatiimiin yhdessä pelivastaavan ja hallituksen tapahtumavastaavien kanssa. Tilausta on monenkirjaville tapahtumille, joten tapahtumatoimari voi halutessaan keskittyä esimerkiksi kulttuuri-, liikunta-, viihde-, sitsi- ja/tai työelämätapahtumiin oman mielenkiintonsa mukaan. Tapahtumatoimarilta odotetaan aktiivista otetta, joustavuutta, innokkuutta järjestää tapahtumia ja osallistua niihin sekä aikaa ja pystymistä kuukausittaisiin tapahtumakokouksiin osallistumiseen. Tapahtumatoimarina sinulla on loistava mahdollisuus vaikuttaa järjestömme tapahtumatoimintaan olematta kuitenkaan niin suuressa vastuussa kuin hallituksen tapahtumavastaavat.

Yritystoimihenkilö (2)

Yritystoimihenkilönä teet yhteistyötä hallituksen yritysvastaavan kanssa ja edistät yhdistyksen yritysyhteistyötoimintaa. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi sponsoreiden hankkimista erilaisiin tapahtumiin (vuosijuhlat, ekskursiot) sekä opiskelijahaalareihin. Myös erilaisten työelämätapahtumien ja ekskursioiden järjestäminen voi sisältyä pestiisi. Yritystoimihenkilönä pääset tekemään hommia yliopiston ulkopuolella, luomaan arvokkaita kontakteja erilaisiin oman alan yrityksiin sekä vaikuttamaan siihen, millaisia sponsoreita hankitaan.

Edunvalvontatoimihenkilö (1)

Edunvalvontatoimihenkilö toimii yhteistyössä hallituksen sopo-, kopo- ja yhdenvertaisuusvastaavien kanssa. Pesti sopii sinulle, jos olet kiinnostunut sosiaalipoliittisista ja koulutuspoliittisista asioista sekä yhdenvertaisuuskysymyksistä. Valmius osallistua erilaisiin tapahtumiin ja kokouksiin on toivottavaa. Edunvalvontatoimihenkilö pääsee seuraamaan yliopiston toimintaa läheltä ja saa arvokasta kokemusta yliopistomaailmasta.

Viestintätoimihenkilö (5)

Etsimme viestintätiimiin monenlaisia viestinnän ja sosiaalisen median taitureita. Viestintätoimihenkilön tehtävät ovat monipuolisia ja voivat sisältää esimerkiksi bloggausta, valokuvaamista, sähköpostittelua, graafista suunnittelua ja somettamista. Hakiessa onkin tärkeää kertoa, millaiset hommat juuri sinua kiinnostavat. Viestintätiimin jäsenenä pääset muun muassa vaikuttamaan siihen, miten UDK:ta edustetaan somessa, kartuttamaan kokemusta sekä osallistumaan valokuva-arkiston rakentamiseen.

Miten haen?

Lähetä hakemus maanantaihin 18. tammikuuta 2021 klo 10 mennessä!

Hakulomake: https://forms.gle/ZYLxy5Y3n3oaqx738

Hakemukset käsitellään nimettömästi. Ainoastaan puheenjohtaja tietää hakijoiden nimet eikä hän siten osallistu valinnan tekemiseen.
Toimihenkilöt valitaan 18.1. klo 17 alkavassa hallituksen kokouksessa, johon on lähetetty kutsu UDK:n sähköpostilistan kautta. Hakijoille ilmoitetaan valinnasta myös henkilökohtaisesti viimeistään tiistaina 19.1., joten seuraa sähköpostiasi! On tärkeää, että kaikki valituksi tulleet toimihenkilöt lukevat sähköpostiin saapuvat ohjeet pikimmiten.

Mikäli sinulla on kysyttävää toimihenkilönä toimimisesta, tietyistä pesteistä tai hakuprosessista, älä epäröi kysyä! Tavoitat koko hallituksen osoitteella udk@lists.tuni.fi tai puheenjohtajan osoitteella valpuri.erkkila@tuni.fi tai Telegramissa @valpuri.

Jätä kommentti

fiSuomi