UDK:n vappu 2019 (ja sen käymistila)

Kohta se alkaa.

Ai mikäkö?

Valburg, Töörahvapüha, Kansainvälinen työläisten juhlapäivä, May Day, Beltane, Walpurgisnacht, Filippuksen ja Jaakobin muistopäivä, Labour Day, Fête du Travail, moving-day, amerikkalaistumispäivä, Hari Pekerja, Loyalty Day, Erster Mai…

No tietysti vappu!

UDK:n vappu on tänä vuonna pidempi kuin kenties koskaan – pääsiäisen pyhät osuvat vappuviikolle, joten juhlahumu kestää yhteensä lähes kaksi ja puoli viikkoa! Luvassa on niin vanhoja klassikkotapahtumia, kuten viini-ilta, munkkilenkki ja pizzaperjantai, kuin myös aivan uusia häppeninkejä, kuten Dildobingo ja vappuinen Santa Run. Lisäksi harrastamme poikkitieteellisyyttä yhdessä naapuriainejärjestömme Luupin kanssa, jonka kanssa sitsaamme häätunnelmissa heti vappuviikkojen alkupuolella.

Ainejärjestön oma vappukalenteri löytyy Facebookista, ja tapahtumista pyritään muistuttelemaan erinäisiä kanavia pitkin aina tapahtumaa edeltävänä päivänä. UDK:lla on myös Telegramissa oma vappuryhmä nimeltä UDK:n vappu 2019, jonka kautta meininkiä voi seurata kätevästi. Ainejärjestön omiin vapputapahtumiin kannattaa osallistua erityisesti siksi, että tänä vuonna täytettävänä on UDK:n ikioma Vappupassi, jonka ahkerimmalle täyttäjälle on luvassa Silliksellä jaettava palkinto.

TREYlläkin on muuten oma Wappukompassi. Niitä löytyy ainakin toistaiseksi esimerkiksi aj-tilan pöydältä – käy siis hakemassa omasi ja tutustu uuden ylioppilaskunnan Mysteeriwappuun 2019! Muistakaahan myös kuunnella Rakkauden Wappuradiota, jota pääsee fiilistelemään taajuudella 106.4.

Vappuviikkojenkin aikana haluamme ylläpitää ympäristöystävällistä meininkiä, joten kannustamme tuomaan tapahtumiin esimerkiksi omia mukeja ja laittamaan tarvittavat kantamukset kangaskassiin. Ainakin Vappubileisiin (30.4.) kannattaa varautua omalla mukilla, sillä tapahtuman teemana on ympäristöystävällisyys, eikä kertakäyttöastioita ole tarjolla ollenkaan!

Vappuviikkojen suunnittelu on ollut aikaa vievää mutta myös opettavaista ja mukavaa, ja toivomme, että jäsenistö saapuu tänäkin vuonna nauttimaan ohjelmatarjonnasta mahdollisimman sankoin joukoin. Iso kiitos kaikille tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen osallistuneille ja osallistuville, tapahtumavastaavat kiittävät ja toivottavat kaikille turvallisen railakasta vappua!

Wabuterveisin,

Tapahtumavastaavat Aki, Saara ja Verna

Psst! Muistakaa, että haalarit kuuluvat vapun viralliseen varustukseen! Tapahtumiin saa toki tulla myös ilman haalareita, mutta suosittelemme kuitenkin jonkinlaisten vaatteiden käyttämistä.

Psst psst! Mukana UDK:n vappumenossa on myös HEXCUlta tuttu BläkkisVuohi, joten pidä varasi!

Jätä kommentti

fiSuomi