Pikkujoulutiimi goes pikku(disco)joulut

Muutamaa kuukautta aiemmin ennen pikkujouluja armaat tuutorivastaavamme kertoivat meille fukseille ilouutisen – me järjestäisimme pikkujoulut. Siinä pienen hämmennyksen keskellä ei auttanut muu kuin pistää viisaat päät yhteen ja alkaa pähkäilemään. Pikkujoulutiimi muotoutui hyvin äkkiä omaan muotoonsa ja yhdessä aloimme heittelemään toisillemme ideoita.

Tärkein asia oli teema, mikä oli loppujen lopuksi helpoin rasti suunnittelussa ja valmistelussa. Seuraavaksi heiteltiinkin ilmoille sanoja ja mielleyhtymiä ala-asteen discoon liittyen. Krepatut hiukset, farkkuhame, fruittari- ja emotyylit pyörivät mielessä, tietokoneen näytöllä Wordissa sekä viestien seassa, kun eräs luento meni tapahtumakuvausta kirjoitellessa. Yhdessä pähkäiltiin siinä samalla myös kielioppivirheitä, kuten miten soutupaviljonki (menikö tämä nyt(kään) oikein?!) kirjoitetaan. Taisi suunnitteluvaiheessa mennä muutama muukin luento johonkin muuhun kuin opiskeluun, mutta ei se menoa haitannut.

Yhdessä käytettiin jokaisen kynnelle kykenevän kontakteja ja vahvuuksia. Joillekin se oli lähteä risteilyllä hakemaan aamulla viisasten juomaa maista, joillekin neljän pellillisen leipominen taivaallisia mokkapaloja ja joillekin se oli miljoonien ja taas miljoonien kysymyksien kysyminen ihan tavallisestakin asiasta – ihan vain varmuuden vuoksi. Yhteistyöllä kaikki saatiin loppu viimein kasaan ja pikkujoulut onnistumaan – tai ainakin näin toivomme! 

Pikkujoulutiimi kiittää ja kuittaa, ja toivottaa jokaiselle UDKlaiselle ihanaa joulua!

Jätä kommentti

fiSuomi