Uuden hallituksen tervehdys!

Tervepä terve rakkaat UDKlaiset! Uuden vuosikymmenen ensimmäisestä blogipostauksesta vastaa tuore hallitus. Uuden hallituksen toiminta on käynnistynyt tammikuun kahden kokouksen myötä vauhdikkaasti. Tähän mennessä on ehditty mm. perustamaan Telegramiin tiedotuskanava, hakemaan ja valitsemaan toimihenkilöt, osallistumaan ylioppilaskunnan koulutuksiin sekä suunnittelemaan Dildobingoa sekä erinäisiä yhteistyökuvioita.

Haluamme kannustaa kaikkia osallistumaan UDK:n toimintaan sekä muistuttaa, että esimerkiksi tapahtumien ideointi on mahdollista, vaikkei nimellistä vastuupestiä olisikaan. Samoin Asiasanaan saa kirjoittaa toimitustiimin ulkopuoliset toimijatkin. Olkaa aktiviisia ja oma-aloitteisia, sillä pärjää elämässä pitkälle?!

Hallitukseen voi olla yhteydessä mm. sähköpostitse udk@lists.tuni.fi tai padletin kautta https://padlet.com/udk_webmaster/udkkuuntelee. Teemme töitä UDK:n puolesta ja jokainen kehitysidea ja mielipide on tärkeä, joten älä pelkää olla yhteydessä!

Ps. Mikäli teiltä, teidän kaveri- tai perhepiiristänne tai tiedätte mistä löytyisi mahdollisia yritysyhteistyökumppaneita UDK:lle niin ottakaa ehdottomasti yhteyttä! Raha tekee – ainakin silloin tällöin – myös onnelliseksi!

Terveisin,

Eetu, Alisa, Essi, Heidi, Jere, Maarit, Niki, Pihla, Rita ja Samu

Jätä kommentti

fiSuomi