Uusi, uskomaton, UDKLOVE!

UDKLOVE-blogi on täällä! Tämän blogin avulla haluamme kertoa UDK:n hallituksen ja toimihenkilöiden arjesta tekstin ja kuvien muodossa. Historian ensimmäisen UDKLOVE-blogikirjoituksen saimme kunnian kirjoittaa me – UDK:n puheenjohtaja Pauliina ja varapuheenjohtaja Reetta. Tervetuloa lukemaan!

Vuosi 2019 on alkanut UDK:n osalta vauhdikkaasti ja ensimmäiset kaksi kuukautta kuluivat hämmästyttävän nopeasti. Tässä ajassa hallitus on ehtinyt kokoustaa jo viisi kertaa, ja yhteensä yli 16 tuntia. Kahden kuukauden aikana on saatu myös paljon aikaan – toimintakertomus, sääntömuutokset ja lisätalousarvio hyväksyttiin yhdistyksen kevätkokouksessa, ja logokilpailun voittaja valittiin aiemmin tällä viikolla.

Yksi vuoden 2019 suurista uudistuksista on toimihenkilöiden nimittäminen UDK:n hallitusvastaavien tueksi. Toimihenkilöt on nyt nimitetty, ja iloksemme voimme ilmoittaa, että UDK:n toimintaa organisoivat vuonna 2019 yhteensä 21 innokasta udklaista hallitusvastaavien ja toimihenkilöiden tehtävissä. Toimihenkilöt, eli toimarit, tekevät tiivistä yhteistyötä hallituksen jäsenten kanssa ja raportoivat toimistaan hallitukselle. Toimareiden avulla tutustuminen järjestötoimintaan helpottuu ja järjestötoimijoiden vastuut tasaantuvat.

Tänä keväänä UDK:n kalenterista löytyy vaikka mitä – poikkitieteellisiä sitsejä, peli-iltoja, HEXCU2019-ekskursio ja tietenkin UDK:n mahtavat, kaksiviikkoiset vappuviikot! Huhtikuussa järjestettävä HEXCU, eli ekskursio Helsinkiin ja Tallinnaan, järjestetään yhteistyössä Teema ry:n ja Index ry:n kanssa, ja ekskursiolle osallistuu yli 60 opiskelijaa kolmesta ainejärjestöstä. Näin poikkitieteellisen mahtavaa reissua ei olla UDK:n historiassa aiemmin nähty! Hiiohoi, ja kaikki laivaan!

Syksyllä UDK:n sisäänottomäärä tuplaantuu mediatutkimuksen liittyessä järjestöömme, ja se tuo mukanaan uudistuksia ja muutoksia, joiden toteutumista jäämme kaikki innolla seuraamaan. Järjestämme uusille opiskelijoille jälleen opiskeluelämään orientoivat, mahtavat fuksiviikot, jotka tutustuttavat opiskelijat UDK:n toimintaan sekä yliopistoon ja sen tapoihin. Syksyllä luvassa on monien muiden tapahtumien lisäksi myös UDK:n ensimmäiset vujusitsit 51-vuotiaan järjestömme kunniaksi! Odotamme syksyä erittäin innokkaina ja toiveikkaina – uusi, uljas UDK toivottaa uudet informaatiotutkimuksen ja mediatutkimuksen opiskelijat lämpimästi tervetulleiksi!

Haluamme, että kaikki udklaiset voivat viihtyä rakkaassa ainejärjestössämme yhtä hyvin, kuin me viihdymme – sen takia toivomme, että annatte meille palautetta kaikesta UDK:n toiminnasta! Palautetta voi antaa palautelomakkeen kautta täällä. Voitte myös ottaa yhteyttä suoraan tiettyyn hallituslaiseen sähköpostilla, tai vaikka nykäistä hallituslaista hihasta yliopiston käytävällä. Anonyymin palautteen alustamme UDK kuuntelee -padlet löytyypi täältä.

Muistakaa, että olemme täällä teitä varten, rakkaat udklaiset!

 

Aurinkoista kevättä toivottaen,

Pauliina ja Reetta

Kuva: Veli-Matti Korpelainen / TT-Kamerat

PS. UDK:n menoa ja meininkiä voitte seurata myös Instagramissa, @udkry!

 

Jätä kommentti

fiSuomi