Asiasana 1982 ja wabu ei lobu

Hyvää wapun aikaa UDK! 

Hupsista vaan, kun vuosi 2021 kiepsautti meidät jo huhtikuun loppuun ja monista asioista voikin hyvin huomata, että Wappuviikothan ne tällä vuodenajalla ovat parhaimmillaan! Asiasanan yhden hengen digitointitiimi päätti itsekin laskeutua wappuisiin tunnelmiin ja digitoida arkistojen uumenista löytämänsä Asiasanan Vappunumeron vuodelta 1982. (Olen aina miettinyt, että mikä ihme se arkistojen ”uumen” on. Jos joku tietää, niin valaiskaa tietämätöntä digitoijaa asiasta!) 

Nyt uudelleen digitaalisessa muodossa julkaistavasta lehdestä voikin lukea kaikenlaista 80-lukuun liittyvää wappuhassuttelua ja löytyypä lehden loppupuolelta aivan erikseen wapulle omistettu ”vappu extra special”. Myös tähän lehteen on eksynyt Kintsu mukaan. Ihailtavaa miten täsmällisesti se on ollut läsnä udklaisten arjessa ja juhlassa vuosikymmenestä toiseen. 

Edelleen verkkosivujen kokorajoitusten vuoksi, on lehti pilkottu muutamaan osaan. Haluan lisäksi huomauttaa SISÄLTÖVAROITUKSELLA, että lehti sisältää 80-luvun vappuhuumoria monilla eri tavoilla, mitkä eivät ehkä sellaisenaan ole enää nykypäivään sopivia tai muutenkaan hyvän maun mukaisia. Jos kuitenkin uskaltaudut raottamaan verhoa ”kultaiselle” 80-luvulle, niin se on sitten menoa alapuolisista linkeistä. 

Osa 1

Osa 2 

Osa 3 

Osa 4 

Muuten! Asiasanassa on alettu julkaista juttusarjaa vanhojen digitoitujen Asiasanojen pohjalta. Numerossa 2 tulee olemaan koostetta siitä, millaista oli ennen muinoin tuutorointi ja fuksielämä ainejärjestössämme. Jos siis haluat vielä ehtiä saamaan tämän numeron kotiisi kannettuna, tilaa Asiasana 2.5. mennessä! Loppuvuoden kolme numeroa opiskelijalle 7,50 euroa. https://www.udk.fi/toiminta/asiasana/tilaa-asiasana/ 

Toivotan kaikille oikein wappuisaa hassuttelua ja ennen kaikkea HYVÄÄ WAPPUA! 

Jarkko Pakalén 

Asiasanan digitointivastaava

Jätä kommentti

fiSuomi