Terveiset kesäiseltä tuutori -piknikiltä! 

Käristyskupoli vuosimallia 2020 oli jälleen täällä, pahin koronaepidemia on selätetty (ainakin hetkeksi) ja tuutorijoukkio on päässyt viettämään piknik -iltapäivää Hatanpään Arboretumin kauniisiin maisemiin kesäkuun loppupuolella mölkkyä ja korttipelejä pelatenIlmassa oli kisailun riemua, napsittiin kuvia someen, ihasteltiin puutarhan kukkaloistoa ja heiteltiin vielä viimeisiä ideoita uuteen fuksipassiin sekä väiteltiin siitä, ovatko Omar-puustit mistään kotoisinTätä 17 hengen tiimiä oli ehtinyt kevään aikana tulla ikävä, vaikka etähengailuita ja suunnitteluhetkiä pidettiinkin harva se viikko ja välillä jopa päivittäin.  

 Fuksisyksyn suunnitteleminen onkin ollut uudenlaisten haasteiden voittamista vallitsevasta tilanteesta johtuen. Kun otimme vastaan pestimme UDK:n uusina tuutorivastaavina, pienissä mielissämmekään ei käynyt ajatusta siitä, että keväisestä suunnittelusta tulisi Teamsin ja Zoomin täyteinen emmekä pääsisi viettämään aikaa fyysisesti yhdessä. Onneksi tätä ei ole kuitenkaan tarvinnut yksin eikä edes kaksin tehdä, vaan yhdessä mahtavien tuutoreidemme kanssa, unohtamatta myöskään opintokoordinaattoreitamme Siljaa ja Sonjaa.  

 Kevään tilanteesta huolimatta olemme odottaneet, ja odotamme yhä, innolla tulevaa syksyä ja elokuun puoltaväliä, kun tapaamme ensimmäistä kertaa UDK:n uusimmat jäsenetSyksyn tapahtumia suunnitellessamme jokainen on muistellut omaa fuksisyksyään ja poiminut sieltä ideoita myös tulevaa syksyä silmällä pitäen. Parhainta on ollut huomata, kuinka jokainen tuutoreistamme haluaa seuraavien fuksien syksyn olevan yhtä onnistunut ja ikimuistoinekuin heidänkin fuksisyksynsä oli, ellei jopa parempi.  Se jää vielä nähtäväksi, kuinka meidän käy syksyllä – toteutuvatko alkuperäiset suunnitelmamme vai saammeko haastaa itseämme vielä vähän lisää sukeltamalla uudelleen idealippaisiimme luodaksemme fukseillemme ikimuistoisen etäfuksisyksyn. 

 Omar-puustit jakoivat tiimimme selvästi kahteen leiriin; toiset eivät saa niistä tarpeekseen ja toiset eivät voisi vähempää niistä kiinnostua. Eriävät mielipiteet eivät meitä kuitenkaan haittaa, sillä joukkiomme on ihastuttavan värikäs ja monimuotoinen, juuri kuten sen halusimmekin olevan. Yhtä mieltä olemme kuitenkin kaikki siitä, että tulevasta fuksisyksystä tulee upea ja koemme sen yhdessä, fyysisesti tai etänä! 

Kuva: Jarkko Pakalén

Aurinkoista ja vähäsateista loppukesää toivottaen tuutorivastaavat 

Essi & Maarit 

Jätä kommentti

fiSuomi